La Bicisíndria és tot un èxit


  • Comparteix:

Una seixantena de persones participen en la primera Bicisíndria pels carrers de Sant Cugat. En un recorregut de 2 quilòmetres i mig, els ciclistes fan passar la calor gràcies a l'avituallament de síndria a mig traçat.

És la tercera vegada que Probici-BACC organitza una bicicletada per la Festa Major. Però en aquesta ocasió ha volgut insertar un element refrescant a aquesta marxa: la síndria.

El recorregut, de 2 quilòmetres i mig, ha sortit de la Plaça de la Vila, passant per la Rambla del Celler, l'Estació de Ferrocarrils, la Biblioteca, ESADE, Torreblanca per acabar un altre cop a la Rambla del Celler. A mig recorregut, al carrer Pla d'en Vinyet, s'ha plantat una carpa amb trossos de síndria perquè els ciclistes es refresquessin. En concret s'han menjat 5 síndries.

Durant el recorregut, els organitzadors de la Bicisíndria, han anat explicant els nous trajectes de carril-bici de la ciutat. Martí Rius, es un dels organitzadors i membre de Probici-BACC

Martí Rius

El carril-bici millorarà a la zona de Rius i Taulet i l'Estació i així serà més fàcil anar en bici per la ciutat.



Una edició molt refrescant, que espera que tingui continuïtat en els propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.