Èxit participatiu a la pedalada de BTT


  • Comparteix:

Els participants han gaudit de la pedalada BTT

Els participants han gaudit de la pedalada BTT

La 12a pedalada de BTT de Sant Cugat reuneix prop de 240 participants sota l'organització de l'Ajuntament a través de l'OMET i la col·laboració de la Unió Ciclista Sant Cugat. El Parc de la Pollancreda ha estat el punt de sortida i d'arribada d'aquesta cursa no competitiva.

Continua l'èxit de la pedalada de BTT per Festa Major. Prop de 246 participants han pogut gaudir amb la seva bicicleta del Parc de Collserola. 164 ciclistes han pres part de la marxa llarga amb un recorregut de 22 quilòmetres, i 82 a la curta de més de 8 quilòmetres, La sortida i l'arribada s'ha fet, com és tradicional, des del Parc de la Pollancreda. L'organització de la cursa a càrrec de l'Ajuntament, a través de l'OMET, i la col·laboració de la Unió Ciclista Sant Cugat s'ha convertit en un nou èxit.

Els participants han rebut, abans de començar la cursa, un tríptic amb les normes del parc com per exemple respectar el límit de velocitat, donar prioritat sempre als vianants, no llençar deixalles pel recorregut ni sortir-se dels itineraris traçats. Una cursa no competitiva i que ha fomentat el civisme entre els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.