Les vistes del nou recorregut sorprenen els 300 participants


  • Comparteix:

El ciclista David Peña es proclama campió de la VI Marxa Transcollserola Cicloturista en recórrer 144 quilòmetres en 4 hores, 21 minuts i 29 segons. Els 300 ciclistes d'aquesta edició, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat, es mostren molt satisfets amb el canvi de traçat, que ha creuat per més punts santcugatencs.

A les vuit del matí s'ha donat el tret de sortida a la sisena edició d'aquesta marxa. 300 ciclistes arribats d'arreu de Catalunya han participat en aquesta marxa, emmarcada en el programa de marxes de fons de la Federació Catalana de Ciclisme. El circuit ha comptat amb dos recorreguts: un de curt de 94 quilòmetres i un de llarg de 144.

Benigno Rivera ha estat el guanyador del traçat curt, completant-lo amb un temps de 2 hores, 54 minuts i 51 segons. En categoria femenina, Goretti Font, ha finalitzat la marxa en 4 hores, 8 minuts i 17 segons.
La ciclista de Begues, Goretti Font, se sent molt satisfeta pel seu triomf.

Goretti Font

La cursa al principi s'ha plantejat bé. El tram més difícil ha estat el de Valldoreix, però el clima ens ha acompanyat.


En la modalitat llarga, David Peña s'ha proclamat campió després de situar-se al capdavant de la marxa des del principi. Peña ha completat els 144 quilòmetres en 4 hores, 21 minuts i 29 segons. El ciclista de Probike Team analitza el canvi del traçat.

David Peña

El recorregut és més maco que l'anterior traçat. Ha estat molt interessant.



El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafael Robledo, destaca la consolidació d'aquesta cita ciclista.

Rafael Robledo

La Unió Ciclista Sant Cugat comença a ser un referent per al públic. Som una entitat humil.


Una matinal que s'ha desenvolupat sense incidents. La Unió Ciclista Sant Cugat tanca així un mes d'èxits i ja pensa en les properes edicions de les dues Transcollseroles, la de BTT i la Cicloturista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.