Èxit sota la pluja


  • Comparteix:

La pluja marca la cinquena edició de la Marxa Transcollserola organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat. Els ciclistes Marc Coll i Francesc Comas s'enduen les curses curta i llarga, respectivament.

S'esperaven uns 500 ciclistes però finalment el mal temps ha fet que fossin poc més de 300 els participants en les dues curses de la Marxa Transcollserola disputada aquest diumenge al matí. El traçat de la cursa, s'ha vist afectat per la pluja que ha deixat un recorregut bastant impracticable. Malgrat aquest contratemps, l'organitzador de la marxa, Rafael Robledo, s'ha mostrat satisfet pel resultat final.



RAFAEL ROBLEDO

Es una marxa molt complexa, i amb la pluja ha estat gairebé impossible, però estem contents i ja estem pensant de fer la propera.




En la cursa més curta, de 91 km., s'ha imposat Marc Coll, amb un temps tres hores i set minuts. El ciclista del Papiol Bici Muntanya explica on està situat el punt clau del traçat.


MARC COLL

En tot el circuit es treballa molt, perquè te una intesitat molt alta, però sobretot al Port de Santa Creu, al ser més llarg és clau. S'ha d'arribar amb forces i aguantar


Per la seva banda, Francesc Comas ha estat el vencedor de la cursa més llarga, de 144 km, amb un temps de 4 hores i 32 minuts. El ciclista del Club Ayala, ha considerat oportú escurçar el recorregut de la cursa per la pluja.


FRANCESC COMAS

La cursa ha estat dura per la pluja. Ha estat un llàstima que ens hàgin escurçat el recorregut, però ho veig bé perquè ens podríem haver fet mal.


La Marxa Transcollserola és una prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Fons.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.