Blasco:'Volem consolidar la Transcollserola al panorama català'


  • Comparteix:

El nou president de la Unió Ciclista Sant Cugat ha explicat a Cugat.cat els projectes de futur de l'entitat. Entre els reptes de futur hi ha aconseguir que la marxa cicloturista Transcollserola quedi fixada al calendari oficial de la Federació Catalana. A més, aquest any, es vol crear una segona marxa per bicicletes de muntanya. Un altre repte pel futur és aconseguir una seu pròpia.

Només porta un mes al capdavant de la Unió Ciclista però té molt clar què s'ha de fer per millorar en un futur immediat. De fet, tot i que va estrenar càrrec el 17 de desembre passat, Josep Maria Blasco coneix a la perfecció els secrets de l'entitat. I és que el nou president era el segon de Ramon Martos, que va deixar la presidència després de 7 anys al capdavant de l'entitat ciclista.
Per Blasco no hi ha hagut grans canvis i simplement tothom ha avançat un graó. Ell ha passat a ser president i el vocal Rafael Robledo a vice-president. A més, i com a novetat, s'han incorporat quatre vocals que arriben per potenciar la bicicleta de muntanya a Sant Cugat. Precisament aquesta modalitat serà protagonista en els propers mesos ja que es vol crear una marxa transcollserola per BTT. L'altra transcollserola, la cicloturista, també és notícia ja que es pretén que passi a formar part del calendari regular de la Federació Catalana de ciclisme.
L'altre repte, segons Blasco, és aconseguir una seu pròpia per a l'entitat. Pel president la Unió Ciclista ha anat creixent i el local que els cedeix la Penya Blau-i-grana ha quedat petit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.