Sotscampió d'Espanya però, per ara, fora del Mundial


  • Comparteix:

Recasens encara té opcions d'anar al Mundial

Recasens encara té opcions d'anar al Mundial

El ciclista santcugatenc Eduard Recasens haurà d'esperar per saber si anirà al Mundial d'Itàlia de ciclocròs. Recasens ha quedat fora de la primera llista del seleccionador Frank Plà tot i proclamar-se sotscampió d'Espanya sub-23. Ara, el santcugatenc espera ocupar una de les dues places que encara queden per decidir.

Poc temps ha tingut Eduard Recasens per assaborir l'enorme èxit que suposa proclamar-se sotscampió d'Espanya sub-23. El santcugatenc va aconseguir pujar al podi el cap de setmana però poques hores després ha patit una notícia desil·lusionant. El seleccionador espanyol Frank Plà ha fet pública dilluns la llista de corredors per l'imminent Mundial d'Itàlia. Una llista amb tres corredors sub-23 entre els que no hi ha Recasens.
Diumenge però, el ciclista local tindrà l'última ocasió per ser al campionat del món. Escoltem el protagonista.


Eduard Recasens

La plaça es decidirà diumenge al pre-mundial


Després de la cursa a Ispaster, al País Basc, el seleccionador decidirà si és finalment Recasens o el júnior Josep Nadal qui ocupi la plaça sub-23 que queda per completar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.