50 anys, dos pedals i una passió


  • Comparteix:

La Unió Ciclista Sant Cugat celebra els 50 anys amb una exposició fotogràfica a la Casa de Cultura. Tot un recull d'imatges recorren la història de l'entitat santcugatenca i de la ciutat. La mostra compta amb peces tan peculiars com la bicicleta amb què Miquel Poblet va guanyar la Milan-San Remo.

'Quiero y no puedo'. Aquest era el nom de la primera penya de ciclistes que més tard fundarien la Unió Ciclista Sant Cugat. Una entitat que durant 50 anys s'ha caracteritzat per la passió per la bici i tot el que l'envolta. Ahir a la tarda es va presentar l'exposició que commemora l'aniversari de la Unió. Fotografies, videos, maillots i bicicletes de fa dècades, són algunes de les coses que es pot veure a la Casa de Cultura.
Sisco Company, és membre de la Unió Ciclista Sant Cugat des de la primera penya 'Quiero y no puedo' i considera que el canvi més important del ciclisme en aquest mig segle ha estat la BTT.

Sisco Company

Hem anat acoplant les noves modalitats que han sortit


Company explica algunes de les diferències entre les bicicletes de 1957 i les d'ara.

Sisco Company

Ara les bicicletes pesen només 7 kilos. Hi ha hagut una evolució molt gran.


A banda de l'exposició de la Casa de Cultura, la Unió Ciclista Sant Cugat té pensat fer més activitats, que anunciarà el proper 14 de març en un acte que es farà a la sala Capitular del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.