Avilés, propera cita per Eduard Recasens


  • Comparteix:

El ciclista santcugatenc Eduard Recasens disputa aquest cap de setmana a Avilés una prova de la Copa 'Superprestigio'. Recasens arriba a Astúries com a segon classificat sub-21 d'aquesta competició.

Eduard Recasens té aquest cap de setmana la segona prova de la temporada de BTT. Fa dues setmanes, el ciclista de l'equip Massi va debutar amb bicicleta de muntanya amb una segona plaça en categoria sub-21 a la primera prova de la Copa Catalana disputada a Banyoles. El santcugatenc, que també va acabar 24è en categoria absoluta, es va mostrar molt satisfet del resultat en una prova que pràcticament no havia pogut preparar. Aquella prova era la primera que puntuava per la Copa 'Superprestigio', una competició de nova creació.


Eduard Recasens

El 'Superprestigio' l'ha creat una empresa catalana. Vol rivalitzar amb l'Open d'Espanya


D'aquesta manera el santcugatenc arriba a Avilés (Astúries) com a segon classificat sub-21. S'espera que els corredors d'aquesta prova siguin pràcticament els mateixos que a la cursa de Banyoles. Per tant, Recasens té serioses opcions d'aconseguir una bona posició.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.