La UE Sant Cugat espera millorar una marca històrica davant el Premià

Saioa Lucas i les seves companyes juguen aquest divendres

Bàsquet

Publicat el 9/feb/18 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina intentarà superar aquest divendres la ratxa de cinc victòries seguides al grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques ho provaran en la visita del Premià a dos quarts de nou del vespre, i en cas de triomf milloraran la marca assolida fa prop de quatre anys. Les de Marta Rosanas juguen el partit avançat de la jornada 17 de competició davant el vuitè classificat.

Tot i situar-se al quart lloc de la classificació, a només dues victòries del segon, és a dir, de les places que poden optar a l'ascens, Rosanas ja ha deixat clar que és cabdal recordar quin és l'objectiu aquesta temporada de la UESC, que no és altre que la salvació. Una fita a la qual, poc a poc, les vermell-i-negres es van apropant tot i la gran igualtat de la competició.

Ara bé, el que no es pot negar és que la UESC no encadenava uns resultats així des de fa prop de quatre anys, una ratxa que encara pot ampliar contra un Premià que té tantes victòries com derrotes, vuit, i que es troba a dos partits de les santcugatenques. L'entrenadora de les vermell-i-negres recorda que cal estar concentrat en un partit entre setmana, i que el rival serà diferent del que es van trobar a la primera volta, quan el van vèncer amb solvència. Rosanas apel·la, també, a la defensa.

Marta Rosanas

Elles també estan arribant a finals disputant els partits, però juguem a casa nostra i ens hem de fer forts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Rosanas recupera Irene després de l'absència de la setmana passada.