La UE Sant Cugat afronta una jornada decisiva per mantenir el somni del play-off

Patrick Reyes, en una imatge d'aquesta temporada / Font: UESC

Bàsquet

Publicat el 10/mar/17 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) viu aquest cap de setmana una jornada clau per a les seves aspiracions de cara a classificar-se per al play-off d'ascens a Lliga EBA. Els santcugatencs visiten aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda el Badalonès, viutè classificat del grup 1 de Copa Catalunya, i un quart d'hora més tard ho fa el Santa Coloma, quart i amb el mateix balanç que la UESC, a la pista del tercer, el CB Vic. Un fet que els de Senpau poden aprofitar per apropar-se encara més als quatre primers llocs.

Senpau es va referir la setmana passada a les opcions d'entrar a la fase d'ascens a Lliga EBA d'una manera metafòrica: l'entrenador va dir que havien entrat 'al ball, així que haurem de ballar'. Quan resten 11 jornades per al final de la lliga regular els vermell-i-negres són sisens, però les cinc victòries seguides que ostenten en els últims cinc partits els ha situat amb el mateix balanç que el quart, el Santa Coloma. Una dinàmica que ha assolit vencent els principals conjunts de la categoria, uns compromisos diferents al d'aquesta jornada.

L'equip visita el vuitè, un conjunt amb cinc victòries menys, però jugar a Badalona sempre és complicat, com també va assegura Senpau després del partit de dissabte passat. A més, el tècnic és conscient que les victòries davant Sant Pep o Boet Mataró seran intranscendents si no s'assoleixen també triomfs com el que provaran de signar aquest cap de setmana. I és que en cas de guanyar, la UESC es podria aprofitar d'un enfrontament directe que l'influeix plenament: el Santa Coloma-Vic.