El segon equip de la UE Sant Cugat supera el Balaguer en el primer partit per la permanència a Segona Catalana

La UESC 2 es pot salvar el cap de setmana que ve / Font: UESC

Bàsquet

Publicat el 15/mai/16 per Dani Aguilà

El segon equip de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina colpeja primer i s'endú el primer partit de l'eliminatòria per la permanència a Segona Catalana davant el Balaguer (79-66). Els jugadors entrenats per Cesc Senpau, després de la marxa d'Abraham Valero abans de l'última jornada de curs, han desfet la dura resistència dels de la Noguera, cimentada a través de veterania i experiència. La UESC se salvarà si supera a domicili el Balaguer en el segon partit, que es disputa dissabte que ve a dos quarts de set de la tarda.

La UESC 2, l'equip destinat a aplegar els millors jugadors del planter abans de fer el pas al primer equip, lluita per mantenir la Segona Catalana i ho fa amb l'entrenador del sènior A. Cesc Senpau ha agafat des de fa unes setmanes les regnes de l'equip, i aquest fet ha capgirat la seva dinàmica. Els santcugatencs van vèncer en l'últim partit de fase regular i, a més, han iniciat la fase de permanència amb encert, malgrat enfrontar-se a un equip de perfil molt diferent.

La vermell-i-negra és una plantilla jove, una situació diametralment oposada a la del Balaguer, un conjunt veterà. De fet, els balaguerins han utilitzat aquesta major experiència per començar manant en el partit, 2 a 9 en el minut 5. Ara bé, el matx ha seguit dues progressions regulars: la UESC ha anat creixent i els de la Noguera han anat perdent gasolina, fruit del desgast físic al qual els ha sotmès els locals. Això ha fet que al descans la diferència només fos d'un punt per als visitants.

Al tercer quart la tendència s'ha mantingut, i ha estat al final, amb un bon parcial per als de Senpau, quan els santcugatencs han pogut signar la còmoda victòria. Amb el primer triomf a la butxaca, la UESC pot tancar la permanència en el segon partit de la sèrie, a domicili. Senpau preveu que serà un matx de molta dificultats.

Cesc Senpau

El partit serà bastant difícil. Ens han demostrat estar per sobre del que esperàvem.

Si no hi ha triomf de la UESC, l'eliminatòria es resoldrà a Sant Cugat el cap de setmana vinent en el tercer i definitiu partit.