El Boet Mataró avalua la regularitat d'una UE Sant Cugat que es creix davant els grans

La UESC rep un dels candidats a l'ascens

Bàsquet

Publicat el 8/abr/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) pretén demostrar de nou la seva ambició davant els grans del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet en la visita al pav 1 del Boet Mataró d'aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda. Els de Cesc Senpau, ja sense res en joc aquesta temporada, estan oferint un rendiment irregular malgrat treure a relluir la seva millor versió davant els conjunts poderosos de la categoria.

Victòries amb solvència contra Mataró i La Llosa Artès, derrota amb regust de mal joc contra un Círcol Catòlic de la part baixa de la competició. Aquestes dues cares de la UESC han marcat el rendiment les darreres jornades, mancada d'una motivació pel fet de no tenir ja objectius a la vista: amb la salvació directa virtualment a la butxaca i les places d'ascens ja molt lluny.

El camí per tenir motius d'oferir les més altes prestacions ha arribat en el moment en què s'ha creuat amb conjunts de prestigi, com el d'aquest cap de setmana, un Boet Mataró que és cinquè però que torna a tenir projecte per formar part del play-off d'ascens. A hores d'ara, de fet, els maresmencs tenen el mateix balanç que el quart. El Boet va superar amb comoditat els santcugatencs a la primera volta.