Marc Guillem torna a Sant Cugat al capdavant d'un Mataró que examina la UESC

Imatge d'arxiu de la UESC

Bàsquet

Publicat el 26/feb/16 per Dani Aguilà

L'exentrenador de la Unió Esportiva Sant Cugat, Marc Guillem, torna al pav 1 de la Rambla del Celler al capdavant d'un sòlid Mataró, tercer classificat del grup 2 de Copa Catalunya. Els maresmencs s'enfronten a la UESC aquest dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre. Els vermell-i-negres van assolir un triomf clau el cap de setmana passat a la pista del CB Castellar.

La UESC corria el risc de caure en una zona de perill, però va resoldre el compromís davant el Castellar i va posar terra per mig amb la zona de promoció de permanència. Amb tots els efectius ja a to, els de Cesc Senpau desafien la segona millora defensa de la competició, un equip sòlid i regular que ha superat sis dels 10 partits lluny de Mataró.

Amb una plantilla farcida de jugadors amb experiència en categories més altes, que només encaixa 66 punts per partit, el Mataró ha estat construït per acabar a la zona noble de la classificació. Un fet que no se li escapa a Senpau, que descriu el partit com un repte i com una oportunitat per traduir la bona competitivitat davant equips grans en bons resultats.

Cesc Senpau

Rarament han tingut un mal moment que s'hagi prolongat. És un repte jugar amb aquests equips de la part alta que fins ara no hem estat capaços de guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb Edu Ortega ja plenament recuperat, el tècnic de la UESC podrà tenir tots els jugadors a la seva disposició.