La UESC resol sense despentinar-se el tràmit contra un Palamós innocent

Raquel Pérez, en un instant de partit

Bàsquet

Publicat el 19/des/15 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat compleix amb el pronòstic i supera (65-38) el cuer del grup 1 de Primera Catalana, el Palamós. En un partit sense tensió, les santcugatenques n'han tingut prou amb un parcial a cada part per sentenciar les del Baix Empordà. Les de Rafa Delgado marxen de vacances amb sis victòries en 12 jornades i a les posicions de salvació directa.

La fredor del compromís i la poca competitivitat del rival han fet que la UESC sortís a pista desangelada, ramb un parcial de 0 a 4. Rafa Delgado ha demanat un temps mort efectiu, que ha fet que les seves jugadores intensifiquessin la defensa, poguessin córrer i trobessin referències a dins i que ha permès que les locals encarrilessin el partit, evidenciant la vulnerabilitat del Palamós.

Aquesta dinàmica s'ha traduït en un parcial de 14 a 0, que ha fet que el primer quart acabés 16 a 6 i, malgrat les variants defensives de les visitants, els ha donat el control de joc i parcials. Només la poca intensitat de la UESC ha fet que la diferència fos només d'11 punts al descans (29-18). A la represa, tot i un altre inici dubitatiu de les de Delgado, les santcugatenques han tancat el matx amb un parcial catapultat des del tir exterior.

Les distàncies s'han estabilitzat per sobre dels 20 punts i el partit ha acabat amb uns minuts en què ja no ha passat res. El segon entrenador de la UESC, Oriol Antràs, assegura que el partit ha servit per posar en pràctica situacions que en partits més ajustats no es poden veure.

Oriol Antràs

Individualment érem superiors i ho hem sabut resoldre. Ens han plantejat variants i situacions que hem sabut resoldre.

La UESC torna a la competició diumenge 10 de gener amb el compromís més complicat del club, el desplaçament a la pista del líder invicte, el Tordera.