La UESC s'examina de la seva assignatura pendent, els partits a domicili

La UESC espera no repetir una altra derrota a domicili, com la patida a la pista del CB Vic / Font: UESC

Bàsquet

Publicat el 6/nov/15 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) provarà de corroborar el rendiment com a local també a domicili. Els santcugatencs visiten aquest dissabte a les set de la tarda la pista del La Llosa Artès, vuitè classificat del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Els de Simón han caigut en els dos darrers desplaçaments, a la pista del CB Vic i al feu del Mataró, però visiten un escenari on l'equip local encara no sap el que és guanyar.

Si en algun escenari està creixent el projecte encara poc madur de Germán Simón és al pav 1 de la Rambla del Celler, on de moment ha guanyat els tres partits que ha disputat. L'assignatura pendent és a domicili, on els vermell-i-negres van començar el curs amb bones sensacions encadenant dues victòries consecutives a la pista de de Minguella i de CN Terrassa, però on ha perdut pistonada amb ensopegades a Vic i davant el Mataró de Marc Guillem.

Ara bé, si a alguna dada es pot atansar Simón per ser optimista són els números de l'Artès a casa fins aquesta jornada: tres partits, tres derrotes. Va caure a la jornada 1 contra el Minguella (74-79), a la jornada 3 contra el CB Vic (68-75) i a la 5 contra el Mataró (81-91). Els santcugatencs tenen, doncs, una bona oportunitat per trencar les males sensacions lluny de Sant Cugat i apropar-se de nou a les posicions de promoció d'ascens a Lliga EBA.