La UE Sant Cugat viu un duel directe contra un Roser afamat de triomfs

Nou repte per a la UESC femenina

Bàsquet

Publicat el 31/oct/15 per Laia Sanmiquel

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) afronta un partit igualat contra el Roser al Poliesportiu Municipal Estació del Nord a Barcelona. El matx, corresponent a la sisena jornada del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet, es jugarà diumenge a tres quarts d'una del migdia. Les santcugatenques es veuran les cares amb un equip que no travessa el seu millor moment, amb dues ensopegades en els dos darrers partits. La UESC cercarà el primer triomf a domicili.

Les vermell-i-negres van haver de suar i combatre les pròpies irregularitats i les armes del Grup Barna B el cap de setmana passat per sumar la segona victòria del curs, la segona com a local. Les de Rafa Delgado esperen allunyar-se de les posicions de perill i mostrar-se competitives també a domicili, on de moment han caigut contra CN Sabadell i GEiEG B. Aquest diumenge és el torn d'enfrontar-se a un conjunt que ha perdut pistonada des de l'inici de curs.

El Roser va començar cedint una previsible derrota a casa contra el GEiEG B, conjunt gironí que també va mostrar el seu potencial a la UESC fa dues setmanes, però després va sumar dos triomfs seguits davant Grup Barna B i Lluïsos de Gràcia. Els dos darrers caps de setmana han tornat a tastar el gust de la derrota, una d'elles a casa contra el CB Olot i l'altra a la pista del líder, el Vilassar de Dalt.