Mario del Campo no continuarà al capdavant de la UESC masculina

Mario del Campo no continuarà al capdavant de la UESC

Bàsquet

Publicat el 4/mai/15 per Dani Aguilà

Mario del Campo no dirigirà el primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) la temporada que ve. El tècnic ja ha comunicat a la junta la seva decisió, segons va anunciar diumenge la presidenta de l'entitat, Mònica Mateu, en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat. Mateu també va explicar que l'entrenador del sènior femení, Germán Simón, té l'oferta del club per renovar una temporada més.

Quan Del Campo va aterrar a la Unió Esportiva Sant Cugat, l'objectiu passava per retornar una actitud competitiva a la plantilla i intentar redreçar una situació que apropava la UESC de manera preocupant a la zona de descens. El tècnic va construir un discurs basat en la seriositat defensiva, efectivitat ofensiva en les peces més resolutives i endur-se partits pràcticament com es pogués.

La línia funciona i, després de 12 enfrontaments, l'entrenador ha dut l'equip a assolir la permanència abans que acabi la temporada regular. Ara bé, l'acord fins a final de temporada signat amb el club vermell-i-negre no s'allargarà al curs vinent, com ha afirma la presidenta de la UESC, Mònica Mateu, en una entrevista al programa 'Esport en Marxa', on ha assegurat que l'entrenador havia arribat per dur a terme uns objectius 'que ha complert', i que Del Campo marxa per poder entrenar a una categoria superior el curs vinent.

Mònica Mateu

Mario del Campo va comunicar que l'any que ve vol estar, segurament, en una categoria superior. Encara no ha fet públic en quin equip estarà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En la mateixa entrevista, Mateu també va anunciar que el tècnic del primer equip femení, Germán Simón, té sobre la taula la proposta per renovar el seu contracte i que a hores d'ara falta saber la decisió del tècnic. L'equip també s'ha salvat de forma matemàtica aquest cap de setmana.