El Qbasket varia radicalment la dificultat de la seva jornada i s'enfronta al cuer

El Qbasket espera trencar una ratxa de dues derrotes seguides

Bàsquet

Publicat el 27/mar/15 per Dani Aguilà

El Qbasket Sant Cugat canvia de manera radical la dificultat de la jornada i s'enfronta al cuer del grup 3 de Segona Catalana, el Col·legi Cultural Badalona, després d'haver-se vist les cares amb el líder i el quart classificat en els dos últims partits. Els santcugatencs tenen una oportunitat d'or per trencar amb la ratxa de dos ensopegades seguides aquest dissabte a la pista badalonina a partir de dos quarts de set de la tarda. Els de Badalona van obtenir el seu únic triomf a la jornada 14, a casa contra el Bàsquet Alella.

Els d'Ernest Santana van veure aturada la seva espectacular ratxa de resultats, sobretot a casa, contra dos dels candidats a l'ascens, el Badalonès B, actual líder, i el Lluïsos de Gràcia B. Malgrat aquestes dues derrotes seguides els santcugatencs es mantenen en sisena posició amb 14 triomfs, i molt malament els haurien d'anar les coses per veure perillar una categoria en la qual acaben de debutar.

Per recuperar sensacions els blau cel tenen un immillorable rival aquesta jornada. El cuer, el Col·legi Cultural Badalona, que només ha pogut aconseguir una victòria i que a l'anada va caure de 39 punts contra el Qbasket (92-53), rep un equip santcugatenc que es marca com a objectiu acabar el curs el més a prop possible del grup capdavanter.