La UE Sant Cugat femenina torna al camí de la victòria a la pista del Vilassar

La UESC femenina ha trencat la ratxa de dues derrotes consecutives

Bàsquet

Publicat el 18/oct/14 per Albert Prat

La UE Sant Cugat femenina trenca la ratxa de dues desfetes consecutives amb una victòria (48-54) davant el Vilassar de Dalt a la quarta jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les noies de Germán Simón, que han anat per davant tot el partit, es col·loquen amb dues victòries i dues derrotes a la classificació.

En un partit molt igualat les vermell-i-negres han començat per darrere en el marcador al primer quart, però ràpidament han aixecat el resultat. Han aconseguit mantenir-se per davant en el marcador fins al final del primer temps, tot i que amb una diferència molt minsa (26-27).

A la segona, el Vilassar ha sortit amb la intenció de guanyar el partit i ha aconseguit un parcial de 8 a 0 a l'arrancada del tercer quart. Les de Germán Simón han tornat a trobar el seu millor joc, aprofitant per córrer a la mínima oportunitat, i han capgirat el resultat al final del tercer quart, que ha acabat amb avantatge vermell-i-negre de quatre punts (34-38). A l'últim quart, la UESC ha aconseguit mantenir les distàncies còmodament fins a tancar el matx.

L'entrenador de la UESC femenina, Germán Simón, assegura que és una victòria molt important per l'equip.

Germán Simón

Era un partit que s'havia de guanyar sí o sí. Ha sigut un partit com els tres últims, amb bon joc. Estem la bona línia i estem treballant bé.

La UESC femenina rebrà la setmana vinent l'Escola del Carme a la cinquena jornada del grup 2 de Primera Catalana.