Muntanyenc, UESC i CVSC, beneficiats per l'acord entre Ajuntament i CAR

Altres

Publicat el 18/gen/13 per Alex Fàbrega

Tres clubs santcugatencs, la UESC, el Volei Sant Cugat i el Muntanyenc, es beneficiaran de l'acord que aquest divendres han signat l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el secretari general de l'Esport i president del Consell d'Administració del CAR, Ivan Tibau. El conveni, signat a la sala Ginesta del consistori, defineix el marc d'aquesta col·laboració entre ambdues institucions per a la utilització mútua d'equipaments esportius per als pròxim tres anys. L'acord també contempla la visita de les escoles de la ciutat a les instal·lacions del CAR.

L'acord entre l'Ajuntament de Sant Cugat i el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat que s'ha signat aquest divendres té una durada de tres anys amb la possibilitat i la intenció de prolongar-lo sempre que ambdues parts es possin d'acord. L'entesa consta de tres punts, l'ús de les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment per part de les tres entitats santcugatenques, la cessió de l'Ajuntament dels equipaments municipals si el CAR els necessita i visites de les escoles al Centre d'Alt Rendiment per fomentar la pràctica i el coneixement de l'esport. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, destaca la importància d'unir el CAR i la ciutat.

Ivan Tibau

El CAR, com no, ha d'estar vinculat a la ciutat que l'acull, una ciutat molt esportiva i que ajuda que el CAR sigui important arreu. En aquest conveni queden lligades grans coses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ressalta la importància de consolidar els vincles per seguir treballant de forma conjunta.

Mercè Conesa

Per nosaltres és important consolidar els llaços perquè volem seguir treballant de manera conjunta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquest acord té origen en el conveni urbanístic que l’any 2007 van signar l’Ajuntament i la Secretaria General de l’Esport per permetre l’ampliació del CAR. Entre d’altres acords, en aquell moment es va establir que ambdues institucions col·laborarien en la utilització mútua d’instal·lacions esportives. Des de llavors ja hi ha hagut clubs de Sant Cugat que han utilitzat en algun moment determinat les instal·lacions del CAR.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el director del CAR, Joan Fontserè, han estat testimonis de la signatura, que ha tancat definitvament l'acord a què s'havia arribat fa alguns mesos.