Pradell avança les eleccions al CE Valldoreix i deixa sense efecte les sancions als 13 socis

Ho ha comunicat amb una carta 1.330 socis de l'entitat on la junta explica que l'objectiu és "retornar la pau social al club"


Temes relacionats

Els socis del CE Valldoreix bloquegen l'assemblea ordinària i demanen avançar les eleccions ( 3/jul/24)

La Junta del CE Valldoreix expulsa temporalment 13 socis per crits durant una assemblea (27/jun/24)

Acusen el president del Club Esportiu Valldoreix d'utilitzar diners de l'entitat per al seu ús personal (23/mai/24)

Pradell (CE Valldoreix): 'Els comptes estan a disposició dels socis' (23/mai/24)


  • Comparteix:

Les pistes de tenis del CE Valldoreix / Foto: Cedida

Les pistes de tenis del CE Valldoreix / Foto: Cedida

La junta directiva del Club Esportiu Valldoreix ha convocat una assemblea extraordinària per al mes de setembre, en la qual es convocaran unes eleccions avançades per escollir una nova junta i un nou president de l'entitat. Així ho ha comunicat el club en una carta dirigida als 1.330 socis, on també anuncien que deixen sense efecte la sanció als 13 socis pels fets ocorreguts en l'assemblea del passat 3 de març. Segons la carta, l'objectiu d'aquestes decisions és 'retornar la pau social al club'. Aquesta decisió ha fet que la plataforma de socis contrària a la gestió del president Joan Carles Pradell, que l'acusa d'irregularitats econòmiques, hagi desconvocat la manifestació de protesta prevista per aquest dissabte al migdia.


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

Aquesta carta als socis arriba cinc dies després de l'assemblea del 30 de juny passat, en què la majoria de socis, convocats per la plataforma, no van aprovar la majoria dels punts de l'ordre del dia que la junta proposava. En declaracions posteriors a Cugat Mèdia, el portaveu de la plataforma i censor dels comptes del club, Xavier Nicolás, ja demanava la dimissió de Pradell o la convocatòria avançada d'eleccions per "honradesa democràtica".

En aquesta comunicació als socis, la junta també fa un repàs cronològic a tot el que ha passat, des del seu punt de vista, des de l'assemblea del 30 d'abril de 2023. També es justifiquen les presumptes irregularitats econòmiques de Pradell que denuncia la plataforma, com algunes despeses personals que el president hauria pagat amb diners del club. Segons la carta, es van tractar d'"errors" que de seguida es van esmenar, però que diuen que "està clar que les coses per part del president s'havien d'haver fet millor, i per aquest motiu ha demanat disculpes a tots els socis que s'han interessat".

Malgrat tot, reiteren que aquests últims mesos, i en especial a l'assemblea del dia 3 de març, "es van traspassar unes línies de convivència bàsiques al club", per això han pres aquestes mesures per recuperar la calma i la bona harmonia dins l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.