La Generalitat reconeix la temporada del Club de Rugby Sant Cugat i del Junior

Els han reconegut els títols o subtítols a la copa de la Reina femenins, i a l'hoquei sala masculí


  • Comparteix:

Els jugadors del Júnior FC Gigi Oliva i Marc Perellón, la segona i el tercer començant per l'esquerra, juntament amb Laura Vilagrà, recollint el guardó  / Foto: Generalitat de Catalunya

Els jugadors del Júnior FC Gigi Oliva i Marc Perellón, la segona i el tercer començant per l'esquerra, juntament amb Laura Vilagrà, recollint el guardó / Foto: Generalitat de Catalunya

El Club Junior 1917 i el Club de Rugby Sant Cugat han estat homenatjats per la Generalitat de Catalunya gràcies a la seva gran temporada. Durant l'acte de reconeixement als èxits esportius dels clubs catalans del curs 2023-2024, s'ha homenatjat 62 equips campions o subcampions de 27 modalitats esportives diferents, entre els quals tres equips dels dos clubs santcugatencs. El Junior ha estat guardonat per l'equip de divisió d'honor femení o per l'absolut masculí d'hoquei sala; mentre que el Club Rugby per l'equip femení absolut també.


Dos equips del Junior

El Junior ha estat reconegut pel subcampionat de la Copa de la Reina del primer equip femení d'hoquei sobre herba i la segona posició en el Campionat d'Espanya Absolut d'hoquei sala del sènior masculí. En representació del Junior han assistit a l'acte Salva Font, vicepresident del club; Jordi Muñoz, directiu responsable de la secció d'hoquei sobre herba i hoquei sala del Junior; i les jugadores Gigi Oliva i Mariona San José i el jugador Marc Perellón.

Rugbi-7 femení

Les jugadores, els entrenadors Albert Casorrán Caso i Ángela de Pan i el president Miguel Pelayo

Les jugadores, els entrenadors Albert Casorrán Caso i Ángela de Pan i el president Miguel Pelayo / Foto: Club Rugby Sant Cugat

El Club de Rugby Sant Cugat, per la seva banda ha estat distingit pel títol de la Copa de la Reina de rugbi a 7, que recentment ha aixecat el primer equip femení. L'entitat ha estat representada pel president Miguel Pelayo; els entrenadors Albert Casorrán Caso i Ángela de Pan i les jugadores Lucía Moya, Inés Buesco, Paula Xuclà i Mireia García.

El reconeixement del govern a la tasca del Club Junior 1917 i del Rugby Sant Cugat ha estat dins el marc de l'acte de record als èxits esportius catalans celebrat al Palau de Pedralbes. L'acte, encapçalat per la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, va comptar també amb la presència del director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, i el director del Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat, Ramon Terrassa.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.