Els nous gestors de l'Augusta Pàdel volen apropar el club a la ciutadania i fer-lo 'més familiar'


  • Comparteix:

La presentació del Torneig, duta a terme aquest dimecres al matí

La presentació del Torneig, duta a terme aquest dimecres al matí

L'Augusta Pàdel pretén obrir-se a la ciutadania, apropar el club als santcugatencs i a les entitats i iniciar un ambient 'més familiar'. Aquesta és la intenció dels nous gestors del club, que donaran a conèixer la seva proposta aquest cap de setmana durant el Torneig de Pàdel Inaugural. Dins la nova directiva hi ha Marta Marrero, que seguirà treballant en l'escola de pàdel que duu el seu nom i que a hores d'ara aglutina més de 250 alumnes.

Després de canviar de gestors, l'Augusta Pàdel ha protagonitzat un procés continuïsta però amb algunes novetats que pretenen que les instal·lacions tinguin més presència al poble. En aquest sentit, es vol fomentar tornejos familiars, i també s'ha creat una aplicació que potenciï la fidelització: recompensar aquells jugadors i jugadores que més vegades utilitzin les pistes de l'Augusta. Així ho ha explicat durant la presentació del torneig del cap de setmana un dels nous gestors, Dani Osés.

Dani Osés

Li donarem un to familiar amb una nova aplicació amb la qual volem potenciar a tot aquell qui jugui. Fer-ho amb recompenses, un preu més baix per qui jugui més.


Per donar el tret de sortida a aquesta nova etapa, i aprofitant la presència al club de la número 2 del rànquing mundial de pàdel, Marta Marrero, el club organitza des d'aquest divendres i fins diumenge aquest torneig inaugural. Les inscripcions han arribat al seu límit amb 280 persones, repartides en les categories masculina, femenina i mixte. Marrero ha mostrat la seva satisfacció per aquest fet.

Marta Marrero

Estem motivats amb el torneig d'aquest cap de setmana. L'èxit de les inscripcions ha estat brutal.


La cita destacada del cap de setmana arribarà dissabte a un quart de vuit del vespre amb un partit d'exhibició farcit de noms mediàtics: la mateixa Marta Marrero, Fernando Belasteguín, número 1 del pàdel mundial masculí, l'extennista Àlex Corretja i Martin Piñeiro. Abans, a les set, es durà a terme la presentació dels membres de l'escola de pàdel del club.

A la presentació d'aquest dimecres també hi ha assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.