La Penya BiIlbo Ondokoak celebra 20 anys potenciant el vincle Sant Cugat- Athletic Club

L'acte d'aniversari s'ha fet aquest dissabte al restaurant Txocu Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la celebració de la Penya Bilbo Ondokoak / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la celebració de la Penya Bilbo Ondokoak / Foto: Cugat Mèdia

La Penya BiIlbo Ondokoak de Sant Cugat ha celebrat els 20 anys d'existència en una festa d'aniversari aquest dissabte al Txocu Sant Cugat. El president, Sergi Sánchez, he fet entrega de diferents reconeixements als socis més antics de l'entitat. Sánchez també ha avançat que estan cercant un local que s'erigeixi com a punt de trobada per a tots els socis i sòcies. L’alcalde, Josep Maria Vallès, la tinenta d’alcaldia de Gestió Urbana, Cristina Paraira, i el tinent d'alcaldia de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat, Bernat Picornell han assistit a l'acte.

La Penya va néixer fa 20 anys al bar 'El Barato' a l'Avinguda Rius i Taulet i des d'aquella data ha anat reunint simpatitzants de l'Atlhetic Club de Bilbao a la nostra ciutat. Una quarantena de socis integren aquesta penya, la tercera més antiga del club basc a Catalunya. L'acte ha servit per retre homenatge a tots aquells socis que han traspassat, però també s'ha nomenat president d'honor a Chuchi amb un carnet commemoratiu. Les penyes del Bilbao de Rubí, Barcelona i Vilanova del Camí també han intercanviat obsequis amb l'entitat santcugatenca.

La Penya Blaugrana Sant Cugat, a través del president, Josep Maria Félez, ha entregat un petit obsequi a la Penya Bilbo Ondokoak. Finalment, intercanvi de plaques commemoratives de l'acte entre el president de la penya bilbaïna, Sergi Sánchez, i l'alcalde, Josep Maria Vallès.

El president de la Penya Bilbo Ondokoak, Sergi Sánchez, es mostra emocionat i content per aquests 20 anys de l'entitat santcugatenca.








Sergi Sánchez

Hem de seguir escrivint més pàgines d'aquesta bonica penya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.