El King Barcelona Racing Team segueix apostant pel valldoreixenc Javier Salamero com a cap de files

Altres

Publicat el 28/gen/16 per Dani Aguilà

El King Barcelona Racing Team aposta de nou pel ciclista valldoreixenc Javier Salamero com a cap de files per a la temporada 2016, que l'equip ha presentat aquest dijous al Vita Entrepreneurship Center. El King Barcelona torna a marcar-se uns objectius ambiciosos, entre els quals destaca reeditar el Campionat del Món de Cross Country, que Salamero es va endur l'agost passat a Andorra. L'equip, que tindrà 14 corredors per enguany, ha dut a terme incorporacions que fan augmentar el seu nivell.

Salamero tornarà a participar en les principals cites continentals de diferents modalitats: en olímpica, on participarà al Campionat del Món a Itàlia, marató, ultramarató, resistència i carretera. Més enllà del valldoreixenc, dues de les noves bicicletes de l'equip seran les que optin a assolir medalles: Àngel Marco i Jordi Prieto. A més, l'entitat inicia una política de planter amb la incorporació d'un ciclista de categoria aleví i un altre de categoria sub 23.

El director esportiu del King Barcelona Racing Team, Ferran Espel, remarca la gran varietat de possibilitats i disciplines de l'equip.

Ferran Espel

Des del clàssic, el cross country, multivolta, i després marató i ultramarató, que requereixen resistència, mentalitat, psicologia. Són duríssimes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant la presentació s'ha aprofitat per recordar els èxits assolits durant el 2015, agrair la tasca dels patrocinadors i recordar les diferents fórmules d'esponsorització del conjunt ciclista: la lona, marca silver, marca gold i marca premium. Aquestes tres últimes inclouen sortides amb membres de l'equip per a treballadors i directius de les empreses patrocinadores.