Rovira: 'El pressupost d'Esports es mantindrà al voltant del milió d'euros'

Eloi Rovira, al plató de Cugat.cat

Altres

Publicat el 26/oct/15 per Joan Garcia

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha avançat que el pressupost d'aquesta àrea per al 2016 es mantindrà al voltant del milió d'euros i prioritzarà el pavelló de la Guinardera i millores en instal·lacions ja existents. Rovira ha explicat que el projecte europeu de la Carta Ètica del SantCugatCreix suposarà un plus formatiu per a tots els entrenadors i esportistes santcugatencs.


MIRA-HO A CUGAT TV

Eloi Rovira ha repassat l'actualitat esportiva amb les instal·lacions i el pressupost per al 2016 com a temes més destacats. Rovira no ha volgut fixar dates de finalització del nou pavelló de la Guinardera, però sí que creu que el moviment de terres de l'equipament començarà abans de finals d'any. L'espai social de la ZEM de la Guinardera serà gestionat pel Rugby Sant Cugat i servirà per fer reunions dels diferents usuaris d'aquesta instal·lació.

El Complex Esportiu de Mira-sol tindrà una piscina d'ús per a tot l'any, però encara cal definir el projecte segons Rovira.

El pressupost per al 2016 es mantindrà com aquest 2015. El regidor d'Esports ha explicat quines poden ser les inversions que s'incloguin en aquesta partida.

Eloi Rovira

Mantindrem el mateix pressupost que aquest any. Intentarem fer més coses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Rovira també ha avançat que el Consell Sectorial d'Esports serà al desembre.