Agus Domingo estrena de nou el repte d'arribar a l'European Tour

Agus Domingo estrena una nova temporada / Font: Agusdomingo.com

Altres

Publicat el 24/mar/15 per Dani Aguilà

El golfista santcugatenc Agus Domingo encara la recta final de la pretemporada amb l'objectiu d'encetar de nou el repte de ser a l'European Tour l'any que ve. Domingo competirà al Challenge Tour, segon esglaó del circuit continental, i provarà d'acabar entre els 15 primers per assolir el pas a la màxima categoria europea del golf el 2016. El santcugatenc debutarà la setmana que ve l'Alps de las Castillas, torneig corresponent a l'Alps Tour.

Després dels problemes físics fruit d'un hipertiroïdisme detectat a finals d'any, Agus Domingo no va poder completar una bona temporada i va acabar en 95a posició al Challenge Tour, lluny de les posicions de classificació per a l'European Tour. El santcugatenc ha millorat les seves condicions per aquest any, i malgrat no poder assistir a tots els tornejos, espera recuperar sensacions per poder tenir opcions de ser entre els 15 primers i assolir l'objectiu marca fa ja algunes temporades.

El golfista de Sant Cugat debutarà al Challenge Tour 2015 en el tercer torneig de la temporada, el Challenge de Madrid, un campionat que donarà el tret de sortida el 22 d'abril. Abans, però, Domingo vol agafar ritme competitiu amb l'Alps de Castilla, el quart torneig del 2015 a l'Alps Tour, tercer circuit del golf europeu. Amb tot, el santcugatenc marca com a objectiu el bitllet a l'European Tour.

Agus Domingo

L'objectiu és sempre arribar al Circuit Europeu, que és acabar entre els 15 primers del Challenge. Treballar, tenir paciència i una mica de sort.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El torneig a l'Alps de Castilla es disputarà al Golf Valdeluz, a Guadalajara.