Les línies bàsiques de la ràdio són, el 1982, defensar i fomentar la cultura catalana, respectar totes les opinions i fomentar tot el que porti el nom de Sant Cugat. La ràdio fructifica gràcies a l'esforç, l'empenta i la il·lusió d'un grup de gent molt jove.
Es decideix que la sintonia sigui molt identificativa i per això es tria les notes del Paga-li Joan, una cançó molt popular. En la graella tenen un pes molt important tant els informatius locals com els musicals i programes basats en la tradició i cultura popular. La seu de la ràdio és al passatge Sant Antoni número 16.
Durant la dècada dels 90, després d'uns anys de tancament, l'emissora va passar a ser de titularitat municipal. La història del mitjà en les darreres dècades ha estat protagonitzada per les noves tecnologies. El 2002 la ràdio local estrenava pàgina web, Radiosantcugat.com, i el 2006 es traslladava des dels estudis del carrer de Sant Jordi a les instal·lacions del carrer de Plana de l'Hospital. Allà va néixer el departament de producció audiovisual que va desembocar en la creació de Cugat.cat, el grup multiplataforma que engloba la ràdio (91.5 FM), el diari electrònic Cugat.cat i la televisió en línia Cugat tv.
En l'actualitat, Ràdio Sant Cugat està integrada en el grup multimèdia Cugat Mèdia.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.