Al 'Plats del món' d'aquesta setmana viatgem fins a Amèrica del Sud i Alemanya per conèixer àpats típics de la seva cuina

Cada setmana, receptes del món explicades per joves de l'aula d'acollida de La Farga


  • Comparteix:

Axel, Álvaro, Felipe i Nacho, els protagonistes del quart capítol de 'Plats del món' / Foto: La Farga Sant Cugat

Axel, Álvaro, Felipe i Nacho, els protagonistes del quart capítol de 'Plats del món' / Foto: La Farga Sant Cugat

En el capítol 4 de 'Plats del món' viatgem a l'Argentina per descobrir l'empanada, amb l'Axel, i el rostit, amb el Felipe; i l'Álvaro ens explica la sopa paraguaia. I de l'Amèrica del Sud marxem a Alemanya, amb el Nacho i els bratwursts.

ESCOLTA-HO

El curs 2023-2024 l'aula d'acollida de La Farga Sant Cugat ha tingut 34 alumnes nouvinguts procedents de 18 països diferents i que fa menys de 24 mesos que resideixen a Catalunya. A 'Plats del món' no parlem de diferències, parlem de les coses interculturals que ens uneixen: el menjar i la música del món!

'Plats del món' és una col·laboració de l'aula d'acollida de La Farga i Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.