El Ramadà és el mes de dejuni que celebren els musulmans arreu del món. És un període en què la gent només menja abans de l'alba i després de la posta de sol, mai durant el dia. Aquesta celebració es converteix en una festa gastronòmica amb un assortiment de plats i begudes per compartir en família. Harira (sopa de llegums), briwats (pastissets de pasta de full farcits de pollastre), xabàkia (pastisset de sèsam recobert de mel), dàtils, ous, té amb menta, sucs naturals de fruita i aigua serveixen per fer el primer àpat del dia i trencar el dejuni. Nadia Sahli és cuinera i ha explicat al programa 'Connectats' quins són els plats tradicionals d'aquesta celebració i com s'elaboren alguns d'ells.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.