El 'Molta Comèdia' parla amb el director artístic del festival Petits Camaleons


  • Comparteix:

Albert Puig amb Eduard Jener a l’estudi de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Albert Puig amb Eduard Jener a l’estudi de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

El periodista, radiofonista i promotor de No Sonores, Albert Puig, visita el programa per parlar del Festival Petits Camaleons que celebrarà la seva tretzena edició els dies 4, 5 i 6 d'octubre mantenint el seu eslògan inicial: el dret dels nens i les nenes a la bona música. Un festival que aplega uns grups extraordinaris com The Tyets, Antònia Font, Buhos, Figa Flawas o The Penguins i cantants com Miki Núñez o Cesc Freixas. En total, seran fins a 28 artistes aconseguint així una cobertura de tots els estils de música que, com sempre, es planteja als volums adequats i amb concerts curts. Hi haurà també presència santcugatenca de la mà de Dani 'Pulmón' Beatbox o Pubilles Ninja.

ESCOLTA-HO

A més, hi haurà dos concerts inaugurals gratuïts que tindran lloc el divendres 4. Així, la plaça Victòria dels Àngels acollirà el concert d'Ixeya i en una de les carpes situada al Parc Arborètum actuarà La Clika. Com és habitual, hi haurà zones de descans, food-trucks, parklings de bicicletes i cotxets i zones de descans pels més petits. Puig comenta que, avui dia, s'han venut totes les entrades del dissabte 5 i queden poques per al diumenge 6 en les dues modalitats d'abonaments.

En la segona part del programa, l'entrevista gira al voltant de la trajectòria d'Albert Puig, promotor de concerts emblemàtics, com el que va reunir dues promocions de la cançó per celebrar el 15è aniversari del Teatre Auditori. En la seva trajectòria també s'inclouen els primers Concerts de Camaleons, en aquest cas per a adults, amb Luis Eduard Aute o Manolo García entre d'altres i on alternaven música i exposició de pintures originals dels mateixos cantautors.

En la seva homilia Eduard Jener parla de les sales de teatre de la ciutat i de l'encara pendent inauguració de La Unió. A més, pregunta per què el Teatre Auditori tanca la seva temporada a finals del mes de maig, a part de concerts aïllats com el programat el dia 18 de juliol, amb Tomatito i Michel Camilo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.