'Molta Comèdia' es capbussa en el món del Grup de Teatre Espiral

També participa en el programa el tenor Jorge Juan Morata


  • Comparteix:

Jorge Juan Morata, Eduard Jener, Trini Escrihuela i Encarna Adelantado / Foto: Cugat Mèdia

Jorge Juan Morata, Eduard Jener, Trini Escrihuela i Encarna Adelantado / Foto: Cugat Mèdia

Trini Escrihuela, del Grup de Teatre Espiral de Valldoreix i directora de 'La vida perdurable' de Narcis Comadira, que es representarà el divendres 8 de març al Teatre de Mira-sol, visita el programa acompanyada de l'actriu Encarna Adelantado, una de les protagonistes de l'obra que es completa amb l'actor Fabriç Loparec. La història d'una mare amb valors conservadors i un fill que ha de viure la seva homosexualitat al marge de la seva família.

ESCOLTA-HO

També participa en el programa el tenor Jorge Juan Morata, que demà divendres interpretarà el personatge d'Edmondo a l'òpera 'Manon Lescaut' que presenta la Fundació Òpera Catalunya al Teatre Auditori, per comentar el seu rol i el contingut de l'obra de Giacomo Puccini. Després, com coordinador del Festival Contratemps de músiques històriques, ara!, que es fa el mes de setembre a Sant Cugat iniciant la temporada 2024/2025, explica diferents projectes i actuacions a Espanya i alguns països d'Europa de l’Ensemble Contratemps.

En la seva homilia Eduard Jener parla dels Plans d'impuls de les arts escèniques que la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha presentat aquesta setmana amb 45 mesures a favor de la dansa, el teatre i el circ amb un pressupost de 10 milions d'euros els anys 2024, 25 i 26.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.