'Molta Comèdia' entrevista al valldoreixenc Ramon Madaula


  • Comparteix:

Madaula, amb Jener / Foto: Cugat Mèdia

Madaula, amb Jener / Foto: Cugat Mèdia

Ramon Madaula i Canadell, autor, director i actor de teatre, és entrevistat per parlar d''El tigre', que es representarà el dissabte dia 2 de març al Teatre-Auditori, interpretada per Mercè Martínez i David Olivares. Desprès comenta les seves obres 'Els Buonaparte', estrenada al teatre Akadèmia de Barcelona i dirigida per la seva parella, Sílvia Munt, amb Pau Roca, David Bages i Oriol Guinart i que vindrà la propera tardor al Teatre-Auditori. Hi ha la circumstància poc habitual d'una tercera obra original seva representant-se simultàniament amb el títol de 'Conqueridors', estrenada en aquest cas al Teatre Goya de Barcelona i dirigida per Josep Maria Mestres amb un extens repartiment amb ell mateix en el paper del rei Jaume I i Moha Amazian, Xavier Bertran, Roger Coma, Tilda Espluga, Mònica Glaenzel i Vanessa Segura.

ESCOLTA-HO

També es comenta l'experiència presentada per diferents entitats vinculades al món teatral amb l'enunciat 'Cap butaca buida' a celebrar el dia 16 de març; la seva rutina diària per escriure noves obres i l'anunci d'una a estrenar aviat on rememora els seus principis com actor de teatre amateur a la seva ciutat natal de Sabadell el que permet entrar en la seva experiència com a santcugatenc d'adopció des de fa 32 anys.

En la seva homilia Eduard Jener parla de la sensació que genera comprovar com sembla que per alguns el temps no passa i fa un recordatori del Pla de Cultura de Sant Cugat del Vallès, iniciativa de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Cugat de l'any 2005 on, amb 70.514 habitants censats, ja es parlava de la necessitat de nous espais per a les arts escèniques que ara, amb 95.725, encara no han arribat a consolidar-se en molts casos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.