'Molta Comèdia' s'endinsa en la programació 'De Prop' de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Pau Sans i Alba Johé, amb Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

Pau Sans i Alba Johé, amb Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

Alba Johé, de l'àmbit de cultura municipal, i Pau Sans, de la Pua Oficina Musical, visiten 'Molta Comèdia' per avançar els continguts de les nova programació 'De prop', amb teatre, música, dansa i espectacles en família que es representaran al Teatre de Mira-sol, Casino de la Floresta, Casal de les Planes, Casal Torreblanca i la Sala Clavé i Pati de la Unió Santcugatenca de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de la ciutat.

ESCOLTA-HO

Aquesta programació es podrà consultar la setmana vinent a Centresculturals.santcugat.cat on també es podran comprar entrades on line i també, com de costum, a partir d'una hora abans del principi de l'espectacle en el vestíbul del mateix espai de la representació. No hi haurà programa en paper.

En la seva homilia Eduard Jener parla de "El cine" d'Annie Baker, que es va representar al Teatre-Auditori i que, en el programa anterior de "Molta Comèdia" es va comentar en l'entrevista a la directora Marilia Samper, per confirmar que els premis i l'èxit en altres llocs no assegura la qualitat de cap obra.

També, en la línia de comentar lletres de cançons, es comenta la del tango "Esta noche me emborracho" de Santos Discèpolo aprofitant la circumstància del concert de tangos i milongues que es va celebrar també al Teatre-Auditori el passat diumenge amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i la cantant Sílvia Pérez Cruz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.