El 'Molta comèdia' aborda el relleu generacional de 'Pedra i sang'

Eduard Jener parla amb Martina Vilarasau i Cristina Martínez


  • Comparteix:

Martina Vilarasau, Eduard Jener i Cris Martínez / Foto: Cugat Mèdia

Martina Vilarasau, Eduard Jener i Cris Martínez / Foto: Cugat Mèdia

Entrevista a Martina Vilarasau nova directora de 'Pedra i Sang', l'obra de Josep Maria Jaumà amb la música de Joan Alavedra que arriba a la seva 21a a la Sala Capitular del Monestir. Es representa el dia de Nadal i el dia de Sant Esteve a les 20 hores i els dies 27 i 28 en dues funcions a les 19 i a les 21.30h (venda d'entrades a Pedraisang.cat),

ESCOLTA-HO

A banda de la funció per la premsa, les invitacions i la promoció del dia 22 a les 19 hores i la corresponent al Camí de Justícia, el mateix dia a les 22 hores. Amb inscripció prèvia al Museu de Sant Cugat per commemorar el camí fet per Berenguer de Saltells i el grup de nobles que l'acompanyaven per matar l'Abat Biure durant la celebració de la Missa del Gall.

També ens acompanya la nova directora musical Cris Martínez, que, a la vegada, interpreta el personatge del monjo músic, configurant aquesta nova mirada d'aquest clàssic del Nadal santcugatenc on s'incorporen més dones joves. És el cas de l'ajudant de direcció Marta Uxan , conservant l'essència d'una obra que va estrenar com a directora Dolors Vilarasau amb la direcció musical de Jordi Piccorelli i desprès Albert Santiago, incorporen una renovada visió jove i femenina.

En la seva homilia Eduard Jener escriu al nou ministre de Cultura, Ernest Urtasun, esmentant unes declaracions fetes al diari 'La Vanguardia' recentment amb la confiança que farà el que diu en suport dels artistes, en aquest cas, dels protagonistes de les arts escèniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.