El futur de La Mirada i l'aprovació inicial del pressupost, a la tertúlia política 'El Gall del Monestir'

En Comú Podem ha retret el govern que no hagin volgut apujar els impostos per haver de fer menys retallades


Temes relacionats

El pressupost del 2024 de Sant Cugat es retalla un 5% i queda en 144 milions (20/nov/23)

La jutgessa desestima el recurs contra el trasplantament d'arbres que impedia la construcció de La Mirada al Bosc de Volpelleres (20/nov/23)


  • Comparteix:

Ramon Gutiérrez (ECP), Jordi Guirado (Vox), Álvaro Benejam (PP), Pilar Gorina (PSC), Albert Solé (Cugat Mèdia), Bernat Picornell (ERC) i Carles Brugarolas (Junts) a la tertúlia / Foto: Cugat Mèdia

Ramon Gutiérrez (ECP), Jordi Guirado (Vox), Álvaro Benejam (PP), Pilar Gorina (PSC), Albert Solé (Cugat Mèdia), Bernat Picornell (ERC) i Carles Brugarolas (Junts) a la tertúlia / Foto: Cugat Mèdia

A la tertúlia política 'El Gall del Monestir' de Cugat Mèdia d'aquest dimecres s'ha parlat de l'aprovació inicial del pressupost, on els comuns han retret als dos partits de govern que hagin pres la decisió política de no apujar els impostos. Com a segon tema, s'ha comentat la notícia de la sentència sobre les cautelars de La Mirada, i l'oposició li ha demanat a Junts i ERC que es mullin i diguin què faran amb la ubicació de l'escola. Han participat en la tertúlia Carles Brugarolas, regidor de Junts; Bernat Picornell, regidor d'Esquerra; Pilar Gorina, regidora del PSC; Àlvaro Benejam, regidor del PP; Jordi Guirado, regidor de Vox i Ramon Gutiérrez, regidor d'En Comú Podem. La CUP no ha participat per un problema de darrera hora.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.