El 'cantaor' Pere Martínez visita el 'Molta comèdia'

Eduard Jener i el cantant parlen sobre el seu nou disc, 'Records'


  • Comparteix:

El 'cantaor' Pere Martínez / Foto: Cedida

El 'cantaor' Pere Martínez / Foto: Cedida

El 'cantaor' santcugatenc Pere Martínez ha visitat el programa 'Molta comèdia' per presentar el seu nou disc 'Records'. Martínez actuarà aquest diumenge a les 19 h a la Sala Clavé de la Unió en una promoció de La Pua Oficina Musical Municipal. En la conversa es tracta d'aquest nou treball fruit d'una col·laboració anterior amb l'Esbart Sant Cugat que es va consolidar fins a la seva presentació l'octubre de l'any passat al Mercat de Música Viva de Vic. També es parla de la recent gira pel centre d'Europa amb un repertori que inclou jazz, cançó d'autor i flamenc en totes les seves variants i de les reaccions dels diferents tipus de públic i cultures.

ESCOLTA-HO

En la seva homilia, Eduard Jener fa una lloa i recordatori de la soprano Victòria dels Àngels, reconeguda com una de les veus més importants del segle XX en òpera, lied, cançó popular i qualsevol manifestació vocal l'endemà del centenari del seu naixement.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.