Noves maneres de cuinar el bacallà, a l'espai 'Amb molt de gust'


  • Comparteix:

Bacallà al Pil Pil / Foto: cc

Bacallà al Pil Pil / Foto: cc

L'espai 'Amb molt de gust' d'aquest dilluns conversa amb Ferran Villaseñor, diplomat per l'Escola Hofmann per actualitzar algunes receptes de la cuina de sempre. L'ingredient protagonista de l'espai ha estat el bacallà i les maneres de cuinar-lo.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.