Aquesta setmana, l'espai 'Amb molt de gust' dedica els minuts de la secció a la segona edició del concurs de la Millor Pasta de Te de l'Estat, organitzat per la revista 'Dulcypas'. El cap de redacció de Dulcypas, Jaume Cot, explica les bases del concurs i què havia de reunir la pasta guanyadora (textura, estètica i sabor). L'autor de la proposta guanyadora i cuiner de rebosteria del Celler de Can Roca, Abraham Balaguer, ha parlat de la seva pasta, tant a nivell d'ingredients com de forma. Els dos finalistes santcugatencs, Óscar Hernández i Jordi Farrés, també han intervingut per parlar de les també exitoses propostes.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.