El concurs de pastes de te de la revista Dulcypas, a l'espai 'Amb molt de gust' del magazín


  • Comparteix:

Jaume Cot

Jaume Cot

Aquesta setmana, l'espai 'Amb molt de gust' dedica els minuts de la secció a la segona edició del concurs de la Millor Pasta de Te de l'Estat, organitzat per la revista 'Dulcypas'. El cap de redacció de Dulcypas, Jaume Cot, explica les bases del concurs i què havia de reunir la pasta guanyadora (textura, estètica i sabor). L'autor de la proposta guanyadora i cuiner de rebosteria del Celler de Can Roca, Abraham Balaguer, ha parlat de la seva pasta, tant a nivell d'ingredients com de forma. Els dos finalistes santcugatencs, Óscar Hernández i Jordi Farrés, també han intervingut per parlar de les també exitoses propostes.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.