El vi ha estat el protagonista absolut de l'espai gastronòmic d'aquest dimarts. L''Amb molt de gust' ha convidat el propietàri del Celler Santa Maria, Josep Gómez. Aquesta setmana s'ha donat a conèixer la seva decisió d'abaixar la persiana després de 67 anys a la ciutat amb l'objectiu de dedicar-se a la producció del vi Maius, elaborat a la finca del Barranc de la Bruixa, al municipi de la Morera de Montsant al Priorat.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.