Kombu, cuina macrobiòtica i vegetariana, a l'espai 'Amb molt de gust' del SAF


  • Comparteix:

Kombu ofereix plats elaborats amb productes de temporada

Kombu ofereix plats elaborats amb productes de temporada

Cada dimarts l'espai 'Amb molt de gust' descobreix la millor oferta gastronòmica de Sant Cugat. Aquesta setmana Anna Grau, la propietària, dietista i cuinera de Kombu, parla de les característiques de la cuina macrobiòtica i vegetariana del seu restaurant. Kombu també és un espai que acull xerrades, tallers de cuina i consultes dietètiques.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.