La Masia Can Ametller porta els seus plats estrella i menús a domicili

El restaurant també ofereix un menú per portar a la feina durant el confinament


  • Comparteix:

El restaurant la Masia Can Ametller està situada al Camí Can Ametller / Foto: Cedida per Can Ametller

El restaurant la Masia Can Ametller està situada al Camí Can Ametller / Foto: Cedida per Can Ametller

Per a tots aquells que volen continuar gaudint de la gastronomia de la Masia Can Ametller ara ho posen fàcil i ho envien a domicili. Tots els migdies de dimarts a diumenge, l'establiment farà ruta i romandrà obert per a qui vagi a recollir el menjar, que tindrà un 20% de descompte. Per posar-se en contacte i fer la comanda es pot fer a info@canametller.com o via telefònica al 93 674 91 51.

Foie Mi Cuit amb Melmelada de Pètals de rosa i brunoise de poma amb torradetes, de primer o un lingot de xai amb salsa de trufa de segon. Els plats a domicili segueixen la mateixa línia i estil que oferia el restaurant abans del confinament i els pots consultar en aquest enllaç al seu web. La comanda mínima és de 55 euros.

Menú executiu
Dels fogons de Can Ametller al teu lloc de treball. El restaurant també ha dissenyat un menú per emportar a tots aquells que han d'anar a la feina presencialment. Un menú de 22 euros amb beguda i coberts, disponible tots els migdies de dimarts a diumenge. Consulta el menú aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.