Els cellers de la ciutat a casa teva

Els establiments disposen de vins i cervesa artesana que porten a domicili


  • Comparteix:

Establiments de vins de la ciutat han començat a fer servei a domicili durant el confinament / Font: Cugat Mèdia

Establiments de vins de la ciutat han començat a fer servei a domicili durant el confinament / Font: Cugat Mèdia

Per acompanyar un bon àpat o per gaudir d'un moment especial, els cellers i cerveseries de Sant Cugat disposen de bons productes. A més, per qui ho necessiti, els establiments també fan servei a domicili.

Notícia actualitzada a data de 15/12/2020

Cal Caballu
El celler històric i queviures Cal Caballu, al carrer Plana de l'Hospital, també fa serveis a domicili dels seus vins i altres productes d'alimentació. El telèfon per fer les comandes és el 93 674 401 69.

Celler Valldoreix
Valldoreix també disposa del seu celler per portar a domicili les ampolles de cava, vins o licor als valldoreixencs sense sortir de casa. És el Celler Valldoreix, una botiga de vins i altres queviures situat a la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer. La comanda es pot fer a través del seu web, al correu info@cellervalldoreix.com i al telèfon 93 676 40 68.

Divinos&Divinas
Per a un bon àpat o, fins i tot, mentre es llegeix un bon llibre, a vegades, ve molt de gust una copa de vi. Es pot continuar gaudint d'aquest plaer sense sortir de casa. Només cal entrar a la botiga online Divinos&Divinas de Sant Cugat i fer la teva comanda. L'empresa s'encarrega d'enviar-ho a domicili a través d'empreses de transport especialitzades.

La Fem
La cerveseria La Fem, ubicada al carrer Major, 31, ha posat en marxa el servei a domicili a través de la seva botiga en línia que es pot consultar en aquest enllaç. Les cerveses són artesanes i l'empresa disposa d'una selecció molt variada de marques (Figaflor, Quatre Òsties...). La comanda es deixarà a la porta de casa, per motius de seguretat i la comanda mínima és de 20 euros. L'empresa reparteix les comandes els dijous a Mira-sol, Valldoreix i La Floresta i els divendres a Sant Cugat. Per resoldre dubtes, els interessats es poden dirigir al telèfon 617 539 054 o al correu electrònic andres@lafem.beer.

Vins Noé
L'establiment Vins Noé situat a l'Avinguda de la Torreblanca fa servei a domicili dels seus vins i licors. Es pot consultar al seu portal web el catàleg de productes amb ofertes disponibles i fer la comanda al telèfon 93 589 19 83. Les comandes superiors a 60 € no tindran suplement, les que siguin inferiors se'ls cobrarà 3,50 euros per aquest servei. El negoci també es pot trobar dins la plataforma SlowShopping o a Coolmado.


Wine Palace
La cadena de vins Wine Palace també fa enviaments a domicili de les seves ampolles de vi, caves i licors. Per fer les comandes es pot trucar al telèfon 935 907 838, en un horari de dilluns a dissabte de 10.00h a 20.30h o al correu electrònic santcugat@winepalace.es. A més, l'establiment, ubicat al carrer Vallespir, 5 (Edifici Fòrum), té a disposició la seva botiga online que podràs trobar en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.