Meditació guiada, gratuïta i des de casa

El Banc del temps ofereix aquest servei per aconseguir un benestar mental i físic


  • Comparteix:

La sòcia del Banc del Temps Neus Hernández imparteix aquestes meditacions guiades a través d'arxius d'àudio / Font: Banc del temps

La sòcia del Banc del Temps Neus Hernández imparteix aquestes meditacions guiades a través d'arxius d'àudio / Font: Banc del temps

Fer exercici, ioga o pilates són algunes de les recomanacions que fan els experts aquests dies per mantenir la salut mental i física i, sobretot, calmar l'angoixa que la situació provoca en cadascú de nosaltres. La meditació guiada pot ser una bona eina per al benestar. Per això, la sòcia del Banc del Temps Neus Hernández ofereix a tothom que vulgui arxius d'àudio amb sessions de meditació preparades per ella mateixa.

Els interessats o interessades es poden posar en contacte amb Hernández al correu nieveshc11@gmail.com. Al correu, cal explicar si és la primera vegada que teniu experiència en meditació guiada o no, per a una atenció més personalitzada.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.