Estrella Morente exhibeix la seva esplendor al Teatre-Auditori

La 'cantaora' en la seva actuació al Teatre-Auditori

Música a Sant Cugat

Publicat el 15/des/12 per Marina Romero

Un dels grans noms del panorama flamenc, Estrella Morente, ha ofert aquest dissabte un concert breu, però intens, al Teatre-Auditori. Sota el títol 'El flamenco abre el corzazón' i emmarcat dins la 4a edició del 'Catalunya Arte Flamenco', Morente ha lluït la seva esplendor a l'escenari acompanyada d'uns músics que han estat al seu nivell com Montoyita a la guitarra. Als seus 31 anys, la filla gran del desaparegut Enrique Morente ha brillat a l'escenari santcugatenc just quan fa dos anys de la mort del seu pare.


MIRA-HO A CUGAT TV

El 'Catalunya Arte Flamenco' mira de reunir els millors cantants del panorama flamenc actual en els millors escenaris possibles. Un d'ells ha estat aquest dissabte el Teatre-Auditori, que ha acollit el concert d'Estrella Morente, amb el concert 'El flamenco abre el corazón', on l'artista granadina ha interpretat temes com 'Mas que a nadie' i 'Sevillanas a Lola', una cançó dedicada a l'artista Lola Flores que recull en el seu darrer treball 'Autorretrato'.

Quan fa dos anys de la mort del seu pare, Enrique Morente, i coincidint amb l'aparició del seu tercer disc, la filla gran dels Morente no ha volgut oferir cap entrevista en la seva estada a Sant Cugat, però dalt l'escenari ha regalat la seva força i el seu carisma al públic del Teatre-Auditori. Morente ha deixat clar a Sant Cugat perquè és tot un referent tant pels amants del flamenc com per aquells que estimen la música en general. La 'cantaora', fins i tot, s'ha atrevit a baixar de l'escenari i ha cantat al costat dels espectadors que han quedat meravellats pel concert, però que han coincidit a lamentar 'que hagi estat tan curt'.

Públic

Sap actuar, sap ballar, és una gran artista. / Preciós, molt bonic. / Ella representa la terra, el món andalús. / Un concert molt especial però massa curt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Estrella Morente ha estat acompanyada d'uns músics d'una gran qualitat amb Montoyita i Monti a la guitarra, Antonio Carbonell i Angel Gabarre i J.Enrique Morente als cors i 'palmas' i Pedro Gabarre a la percussió. El concert ha exhaurit totes les entrades.