Everest guanya l'última edició del 'Mou-te'

Els integrants del grup Everest

Música a Sant Cugat

Publicat el 13/jun/12 per Marina Romero

Everest és el grup musical guanyador de la sisena edició del 'Mou-te'. La formació de psicorock ha aconseguit 238 vots i s'endú com a premi ser una de les bandes que actuarà al concert '30 anys de música santcugatenca' organitzat per Cugat.cat l'últim divendres de mes a la plaça de Can Quitèria. Everest, a més, rebrà 600 euros com a reconeixement per la seva actuació en aquest concert.


MIRA-HO A CUGAT TV

La formació, integrada per 5 músics i el cantant Nathan Ridley, va actuar l'últim dissabte d'abril al Casal de Mira-Sol. El guitarra del grup Javi Pérez ha expicat a Cugat.cat com han rebut ser els guanyadors d'aquest concurs.

Javi Pérez

Vam presentar-nos al Mou-te gràcies a un amic. Els nostres seguidors ens han donat el màxim suport per ser els guanyadors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Everest actuarà al concert de cinc hores que es farà durant la Festa Major per celebrar els 30 anys de Cugat.cat i que farà un recorregut per la música que s'ha fet a la ciutat durant les últimes tres dècades. La formació compartirà escenari amb Spessa Salsa, Els Nois de la Mare, Raúl Pulido versionant La banda trapera del río, Shitting Milks, FF, El Gremio i Qiman & KDÖ.