Hombre Tranquilo i Xavier Drudis, al Mou-te

Els components d'Hombre Tranquilo

Música a Sant Cugat

Publicat el 1/jun/12 per Dario Albert

La banda Hombre tranquilo portarà la seva música 'country' aquest divendres al cinquè concert del 'Mou-te', cicle organitzat per l'Ajuntament i Cugat.cat. El lleidatà Xavier Drudis serà el teloner. El concert és al Casal de Mira-sol a partir de les onze de la nit. L'entrada és gratuïta.

El grup Hombre tranquilo està format pel santcugatenc Marc Solà, guitarrista i cantant; Santi, a la guitarra, i el contrabaixista Talo i Cliff, a la bateria. La banda, que barreja el 'country' amb el punk, combina temes propis amb versions. El cantant Marc Solà ho explica a Cugat.cat.

Marc Solà

En el directe hi ha un 90% de temes propis i un 10% de versions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El cantautor lleidatà Xavier Drudis, amb residència a Sant Cugat, actuarà abans d'Hombre tranquilo, com a teloner. El cantautor interpretarà música melòdica i intimista, amb influència d'estils com el pop o el rock. Ho explica al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat (91.5 FM).

Xavier Drudis

Imagineu-vos jo sol amb una guitarra acústica. L'estil és pop intimista.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A més, Drudis forma part del grup santcugatenc Audiomax, amb qui ha actuat al Cafè Auditori, al Casal de Mira-sol i al local 19th Hole, entre d'altres.