Mine! regala un disc inèdit a través de la xarxa

El baixista santcugatenc Oriol Romaní forma part de l'agrupació

Música a Sant Cugat

Publicat el 18/jun/11 per Leticia Martin

El quartet Mine! ofereix gratuïtament 'El cavall de l'emperador', un disc gravat l'any 2009 i que no van publicar per manca de suport editorial. Aquest àlbum inèdit és el gran reclam del nou perfil de Bandcamp del grup, on es poden descarregar gratuïtament tres treballs i es pot comprar el seu últim disc, 'Un Brindis pel Nen Androide'.

Mine!, en plena promoció del seu darrer treball 'Un brindis pel nen androide', estrenen perfil de Bandcamp amb una novetat estrella. Es tracta d''El Cavall de l'emperador', un disc format per 11 cançons inèdites, en català, gravades l'any 2009. En aquell moment, el grup va optar per no publicar el disc, que ara veu la llum completant la discografia de la banda. Tres discos i un EP des del 2008 evidencien el gran ritme de composició, arranjament i enregistrament amb què treballa el grup.

Mine! posa a disposició dels seus seguidors tres treballs en descàrrega gratuïta i l'últim disc, 'Un Brindis pel Nen Androide', a la venta. Així, els seguidors del quartet poden descarregar-se de franc les cançons del primer treball del grup, 'Villa Antonieta', de l'any 2008, l'únic no cantat íntegrament en català, amb lletres en català, castellà i anglès. També es poden descarregar les 6 cançons que formen l'EP 'Selva de Mar', publicació que es va gestar durant la participació del grup al concurs 'Sona 9'.

A més, l'oferta la completen el ja esmentat 'El Cavall de l'Emperador', i, a la venta, l'últim àlbum del grup, 'Un Brindis pel Nen Androide', que va veure la llum l'any passat de la mà del segell discogràfic 'Música Global'.