Seis pájaros de un tiro actuen com a teloners a la tercera cita del 'Mou-te'

Seis pájaros de un tiro actuaran divendres al Casal de Mira-Sol.

Música a Sant Cugat

Publicat el 12/mai/11 per Maria Cuso

La 5a edició del 'Mou-te' segueix en marxa, i aquest divendres arriba el torn dels santcugatencs Seis pájaros de un tiro, que actuaran al Casal de Mira-Sol com a teloners de la banda de reggae-samba Citxileo. Els joves santcugatencs preveuen un gran desplegament de mitjans tècnics, per un concert on aprofitaran per presentar nous temes de la formació. La cita tindrà lloc a les 11 de la nit al Casal de Mira-Sol.

La formació de pop, funk i reggae Seis pájaros de un tiro actua aquest divendres a la nit en el marc de la 5a edició del 'Mou-te'. La jove banda, liderada per Víctor Morató i formada per Marc Esteve a la guitarra, Juanjo Fernandez a la bateria, Gerard Tort a la percussió, Miquel Galceran al contrabaix i Miquel Martínez al saxo i la flauta, actuarà com a telonera de la formació de reggae-samba Citxileo.

Un concert on la formació oferirà una actuació en gran format i mostraran tots els registres que dominen. Així ho explicava en Víctor Morató, líder del grup, en declaracions a Cugat.cat.



Seis Pájaros de un t

Nosaltres tenim diversos formats, i pel 'Mou-te' ho portarem tot: el teclat, el contrabaix, la melòdica, tota la percussió. Farem un concert a l'engròs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Després de finalitzar la gravació del seu primer treball, la formació santcugatenca es planteja el 'Mou-te' com una oportunitat per donar a conèixer la seva música, així com un reconeixement de la feina feta. Ho explica Morató a Cugat.cat.



Seis Pájaros de un t

El 'Mou-te' ha estat una gran alegria pel grup. Com a músics treballem molt i quan algú et diu que ho estàs fent bé, s'agraeix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










El concert de divendres, que serà la tercera cita del 'Mou-te' d'enguany, començarà a les 11 de la nit al Casal de Mira-Sol. L'entrada és gratuïta.