El programa 'Desendolla't' de Cugat tv arriba a ritme de latin jazz de la mà Jimmy Jenks

Música a Sant Cugat

Publicat el 26/abr/11 per Maria Cuso

El latin jazz de Jimmy Jenks arriba al programa 'Desendolla't' de Cugat tv. El saxofonista cubà, resident a Sant Cugat, ha passat pel plató de Cugat tv en format de quintet per presentar diversos temes propis, com 'Rezo por ti', 'César Bop' i 'Samba para Carmen'. Jimmy Jenks actuarà aquest divendres al Casal de Mira-Sol dins el cicle de concerts 'Mou-te V'.


MIRA-HO A CUGAT TV

Jimmy Jenks és un dels saxofonistes de jazz i funk més prestigiosos actualment. Nascut a Cuba i resident a Sant Cugat, Jenks ha tocat amb grups i artistes de la talla de Chucho Valdés, Pee Wee Ellis, Buena Vista Social Club i Jarabe de Palo, ha guanyat un Grammy i és component actiu de la formació de jazz santcugatenca Fam de Funk.

Darrerament Jimmy Jenks es dedica en cos i ànima a un dels seus projectes més personals: el Jimmy Jenks Septet. Formació amb la que ha visitat, en versió reduïda, el plató de Cugat tv per oferir una actuació en acústic.

Amb aquesta formació, que experimenta amb estils com el latin, el jazz i el funk, Jenks ha interpretat temes com 'Rezo por ti', 'César Bop' o 'Samba para Carmen' en una actuació que es pot veure al programa 'Desendolla't' de Cugat tv.

El Jimmy Jenks Septet actuarà, en format septet, aquest divendres dia 29 d'abril a la 5a edició del cicle de concerts 'Mou-te', en un concert que tindrà lloc a les onze de la nit al Casal de Mira-Sol.